Kisértő múlt - kis értő jövő



Március 15-e alkalmából forradalmi anyag a régi világ elsöprésére - 2 perc az egész!
Zseniális oktató-anyagokról érkezett hír a tengeren túlról, megintcsak a Bárka-listán;
az embernek már tényleg az az érzése, hogy mindenki tudja, hogy a KIRÁLY MEZTELEN, hogy ez az ipari-modern világ HAMIS, és hogy merre van a megoldás:
 


Itt a háttér: http://newmacdonald.onlyorganic.org/
(Gondolom meg lesz hamarosan magyarul is.)
 
És persze maradunk a honlapunk hagyományainál
– minthogy mi NEM keverjük össze a hagyományost a megszokottal, illetve tudjuk, hogy a pártízéve újonnan kitalált ördögi világ nem régi, hanem új, s hogy a most újdonságként felfedezett irány a NOrmális Életbe, tkp. az eredendő törvény szerinti élet, amit a modernizmus forradalma előtt tudtak és követtek a régiek
– szóval maradva a hagyományainknál, ezúttal is ide illesztek még egy hasonlóan nagyon-jó példát a modern és a normális összehasonlítására, illetve arra, hogy LEHET a mostani nem-normális modern világ szörnyszüleményeit átépíteni a normális élet-orientált világba:
 
És a szerző: http://treechangedolls.tumblr.com/?og=1-- 
Azért is jegyzem ide e forrást, mert a képeit fogom használni a tananyagomban – HÁTHA sikerülne végre átvinni az információt a tanult szakembereknek is, hogy a mostani modern iparszerű világ helyett a normális hagyományos természetszerű világot éljék és építsék!
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Jue_JlxnPGM

    VálaszTörlés
    Válaszok


    1. The message of this story is that the measure counts. People’s opinion is forming due to their measures /scale of values. This is formed by their educational-and-motivational background got from the family and social environment (eg. after their job, statement, etc.). So decisions are not objective, but subjective, pectoral, mental. Reasoning comes after the decision.
      AND the point is: people can be lead by giving this measure. And this Modern New World is projecting different reality. The measures became contrary to LIFE. Modern dolls and modern farming are good examples.
      Chance for survive if we get back to LIFE. Nature can teach us back only.

      Törlés